Skip to main content

Tervetuloa Vilhon Pajaan!

Sukella kiehtovaan innovaatioiden ja luovuuden maailmaan täällä Aalto Sähkötekniikan Korkeakoulun sydämessä TUAS-talossa Maarintie 8:ssa. Päivitetty pajamme on jokaisen insinöörinalun unelmapaikka, joka tarjoaa mahdollisuuden käytännön kokeiluihin, ideoiden toteuttamiseen ja prototypointiin.

Varustus

Päivitetyt työasemat

30 PC-työasemaa (Windows että Linux) tarjoavat sopivat ohjelmistot käyttöösi, jotta pystyt esim. ohjelmoimaan mikrokontrollerit ja mallintamaan 3D-tulosteet.

Tarkkuutta juottamiseen

6 ESD-suojattua juotosasemaamme, joissa on SMD-juottamismahdollisuudet, takaavat elektronisten rakennelmasi tarkkuuden ja turvallisuuden.

3D-tulostus

Herätä ideasi eloon 3D-tulostimillamme, jotka ovat tällä hetkellä eri versioita Ultimakerista sekä yksi Lisa Pro, jolla voidaan tehdä sintraus-tulosteita.

Prototyyppien luonti

Piirilevyn luontityökalumme, kaiverruksesta etsaukseen, tekevät sähköisistä visioistasi totta.

Laaja laitevalikoima

Tarjoamme monipuolisen valikoiman virtalähteitä ja tarkkoja mittauslaitteita, joten voit luottaa, että projektisi saadaan toimivaksi.

Tarvikkeita ja komponentteja

Varastostamme löydät mitä luultavimmin sen, mitä prototyyppiisi etsit. Jos jotain ei löydy, voimme hankkia.

Usein kysytyt kysymykset

Tervetuloa Vilho Väisälän pajalle. Emme itsekään tiedä, mikä on mahdollista. Tule mukaan. Luodaan, kokeillaan ja määritellään mikä on mahdollista!